T.C.N.

Tenisz Club Nagyvázsony

Látogatók

Oldalainkat 2 vendég és 0 tag böngészi

Fotóalbum.

Bejelentkezés

Bemutatkozás

Rólunk

Kedves Érdeklődők!

 

 Falunk lakosságának sportolási lehetőségét szeretnénk bővíteni egy kulturált, mindenki által űzhető sportág feltételének megteremtésével. A tenisz az a sport, melyet fiatalok, idősek, nők, férfiak, és családok együtt tudnak űzni. Mivel életem során aktív teniszező és egyesületi vezetőségi tag voltam, ezért azzal a kéréssel fordultak hozzám, hogy hívjak össze egy alakuló gyűlést a tenisz club alapítása érdekében.

 

Az alakuló gyűlés időpontja:

 2002. május 22-én, szerdán 19 órakkor

a Vázsonykő Panzióban

 

 Napirend:

 

1.)  A létrehozandó egyesület alapszabályának megvitatása, elfogadása.

 

2.) Tisztségviselők megválasztása.

 

3.) Bizottságok megválasztása.

 

 

Abban a reményben, hogy a Tenisz Club Nagyvázsony  ( T. C. N. ) megalakul,

üdvözlök minden érdeklődőt.

Nagyvázsony, 2002. április 20.

 

Csebi Pogány Péter

     Megbizott

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

Az Egyesületet a fent közzétett meghívó elküldésével    Tenisz Club Nagyvázsony néven 2002-ben alapította Csebi Pogány Péter amelyet a Veszprémi akkori Cégbíróság nyilvántartásba vett. Tenisszel való kapcsolata Péternek már több éve meg volt amit Hamburgból hozott magával. Tagságunk nagy része általa ismerte és szerette meg ezt a nagyszerű sportágat. Többszöri összejövetel után a még kis létszámú Egyesület Ányos Tibor akkori Vázsonykő Panziójában tartotta összejöveteleit.

 

 Az első megalakult vezetőség a következő személyekből tevődött össze: 

 Elnök : Csebi Pogány Péter.  Helyettes: dr. Sebestyén Gyula 

Elnökségi tagok: Ebele József - Rózsásné Holczer Éva- Wágenhoffer Rita.

 

A könyvelési - adminisztrációs- Banki ügyintézés- adózás-stb kapcsolatos feladatokat Csebi Pogány Judit vállalta és látta el egészen 2014-ig. 

 

Később a vezetőségbe Horváth László és Szalai László is helyet kapott.  Péter javaslatára 2008-tól Horváth László lett az Egyesület Elnöke Ő pedig a helyettes. 

 

A tagság létszáma 2005-2011 között közel 70 főre gyarapodott. Tagjaink között voltak és ma is vannak Német állampolgárok. Ettől kezdve már saját pályával is rendelkeztünk. Addig a Tótvázsonyi Tenisz Egyesület (Makray Jánosék) adott pályát és helyet a játszani kívánóknak. A saját pálya építésének elkezdéséhez nem rendelkeztünk elég anyagi forrással, ezért Péter a szükséges összeget kölcsön formájában rendelkezésre bocsájtotta.

 

A falu akkori vezetése nem látta szükségesnek az Egyesületet támogatni. A pálya helyszínéül először az Óvoda mögötti területet szemeltük ki, de ez később azzal az indokkal hogy túl közel van a lakó épületekhez ami zavarhatja a nyugalmat a jelenlegi park területére helyeztük át Szigeti József segítségével aki Hock József mellett Ő is az Egyesület tiszteletbeli tagja.. Ahogy telt az idő változott a települési vezetők véleménye és a tőlük telhető támogatást is megkaptuk.

 

Gyerekek és ifjúságiak oktatását már a pálya elkészülte óta Horváth László vette kézbe, és a mai napig foglalkozik a fiatalokkal. Ehhez segítséget nyújt a helyi Önkormányzat, és a Nagyvázsonyi Kinizsi Pál Általános iskola  is.  A felmerülő Technikai feladatokat Szalai László irányította.

 

Rendszeresen szervezünk éves programokat, ( Club bajnokság  a tagjaink részére - Vár kupa - Labdaszüret ahol nem csak tagok szerepelhetnek)  amelyek az idők során egyre inkább közkedveltek.

 

Minden év végén a közgyűlés után díjkiosztó  ünnepséget szervezünk és ezt követően    Szent Mártoni Liba vacsora  kerül az asztalra. Tenisz pályánk festői környezetbe a Rákóczi úti  "Vázsony Völgy " szabadidő parkban van.

 

Kezdetben egy felnőtt pályán játszhattunk, majd később  az eredeti pályát megfordítva  gyerekpályával egészítettük ki a játékteret.  Tagjaink ismerőseinek,barátainak, család tagjainak ,számára  a pálya játék céljára igénybe vehető. Információ  : +36 30 418 6583  vagy    +36 30 373 9276. Saját internetes honlappal is rendelkezünk  amely elérési címe:   www.tc-nv.hu

 

A jelenlegi vezetőség:

 

T.C.N.   Tenisz Club Nagyvázsony.

 

 Székhelye és levelezési címe : 8291  Nagyvázsony Kinizsi u. 96

 

 Elnök : Horváth László

 

 Elnök helyettes : Szalai László

 

Vezetőségi tagok : Szabó Ágota - Csurgó Béla - Szabó Zoltán

 

                                                                                                                                          

 

                                                                                                                                      

 

                                                                                                                                        

z